Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είπαν για μας


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη δασκάλα του κέντρου μελέτης LEARN2LEARN κ.Αθηνά. Είχαμε φθάσει στην Πέμπτη Δημοτικού έχοντας την ταμπέλα του κακού και αδιάφορου μαθητή που αντιμετωπίζει σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες. Αυτή τη σχολική χρονιά ανακαλύψαμε ότι έχουμε ένα παιδί με ιδιαίτερες μαθησιακές δεξιότητες που έγινε από τους καλύτερους μαθητές της τάξης. Αυτό που έκανε εντύπωση στη δασκάλα του σχολείου δεν ήταν τόσο οι επιδόσεις στα μαθήματα όσο ο ζήλος και η περιέργεια, το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειχνε για τα μαθήματα. Όλα αυτά χάρη στη δουλειά που έγινε στο  κέντρο μελέτης και την επιμονή και κυρίως υπομονή που επέδειξε η κ.Αθηνά. Τον αγκάλιασε σαν να ήταν δικό της παιδί. Αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Σας ευχαριστώ πολύ

Πανάγου Στέλλα, ιδιωτικός υπάλληλος, μητέρα του Δημήτρη 12 ετών μαθητή της πρώτης γυμνασίου πλέον! Σεπτέμβριος 2017

Στο Learn2learn γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά και τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν την ξένη γλώσσα. Εμείς προσωπικά ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα των αγγλικών που βοήθησε ουσιαστικά τα παιδιά μου αυτή τη χρονιά.

Σίσσυ Τριανταφύλλου, δημόσιος υπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών στη Cclass και Pre- Lower. Μάιος 2017

Thank you very much Tina for your truly great help. Speaking Greek wasn’t exactly a piece of cake for me but you made everything seem so easy. Great material, interesting and challenging.   

Niels Redzepi, 53years-old, business consultant, Denmark. November 2016

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παίζουμε Επιτραπέζια

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 12.00-13.00, στο χώρο του φροντιστηρίου για να παίξουμε επιτραπέζια. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη για τους μαθητές μας!
Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να αξιοποιείται με ποιοτικά ερεθίσματα όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια! Μέσα από τα επιτραπέζια παιχνίδια το παιδί κάθε ηλικίας θα διδαχθεί σημαντικές κοινωνικές αρετές και επικοινωνιακές ικανότητες. Είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ικανότητα του παιδιού για απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων και βελτιώνει ακόμα και τις σχολικές επιδόσεις! Τα επιτραπέζια παιχνίδια, επίσης, έχουν κανόνες και η τήρησή τους από τα παιδιά τα κάνει πιο υπεύθυνα, συνεπή και με εγρήγορσή στις σκέψεις και τις πράξεις τους.
Οφέλη επιτραπέζιου παιχνιδιού Κατανόηση της ευγενούς άμιλλας καθώς και της συνεργασίαςΑνάπτυξη της κριτικής ικανότηταςΚαλλιέργεια της φαντασίαςΑνάπτυξη της δημιουργικότηταςΣτρατηγική σκέψηΚοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητεςΔιαχεί…

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2017

Και φέτος το πάρτι μας ήταν φανταστικό !!!  Ο χώρος μας γέμισε με τις χαρούμενες φωνές, τα γέλια και τις πονηρές φατσούλες ξωτικών και Αγιο-Βασίληδων !! Τα παιδιά μας έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και πέρασαν τέλεια !!! Ευχόμαστε στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά !!







Εξετάσεις Προσομοίωσης στα Αγγλικά

Πρόβα εξετάσεων για............ διαβασμένους μαθητές! Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 17.00 όλοι οι μαθητές μας που θα παρουσιαστούν στις εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις ξένης γλώσσας του Βρετανικού Συμβουλίου και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (STARTERS, MOVERS, FLYERS, KETFORSCHOOLS, FCE, CPE, ECCE, ECPE) θα περάσουν τη δοκιμασία του MockTest. 
Πρόκειται για μία προσομοίωση της επίσημης εξέτασης όπου θα τηρηθεί η χρονική διάρκεια αλλά και το επίπεδο δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι μαθητές τον Ιούνιο την ημέρα των εξετάσεων.
Καλή επιτυχία!